20.3.2017. 17:22
1
Skandalozna fotografija: Masaža tokom radnog vremena, UIOBiH istražuje slučaj
Nakon što je objavljena skandalozna fotografija masaže tokom radnog vremen u prostorijama UIOBiH, iz ove institucije navode kako se slučaj istražuje.
Na fotografiji se vidi kako muškarac masira polunagu ženu.

"UIOBiH već je poduzela aktivnosti na provjeri svih činjenica u vezi s ovim događajem, posebno u smislu okolnosti, mjesta i vremena nastanka predmetne fotografije, te da će zavisno od utvrđenog stanja postupiti u skladu s propisima koji reguliraju ovu oblast. Više informacija ćemo imati tek po utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja", rekao je Ratko Kovačević, portparol UIOBiH.

(Alen Avdić) 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.