18.5.2022. 19:50
0
Susret Radončića, Konakovića i Nikšića: SBB sutra o zajedničkom kandidatu za Predsjedništvo BiH
Savez za bolju budućnost na čijem je čelu Fahrudin Radončić sutra će održati sjednicu Predsjedništva stranke na kojoj će biti razmatrana opcija o zajedničkom kandidatu opozicije za člana Predsjedništva BiH. Kako su najavili odluka će biti donesena tajnim glasanjem. U 14 sati bit će održana press konferencija u kongresnoj sali “Avaz Twist Towera”.

Kako je portal Vijesti.ba danas objavio u prostorijama SBB-a danas je održan sastanak Radončića sa predsjednicima SDP-a i NiP-a, Nerminom Nikšićem i Elmedinom Konakovićem. 

Sastanak je organiziran na inicijativu Nikšića i Konakovića, a tema sastanka je bila aktuelna situacija i političke prilike u Bosni i Hercegovini.

Također, razgovaralo se i predstojećim Općim izborima te o zajedničkoj podršci kandidatu opozicije za člana Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću. 


(Patria / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.