16.6.2022. 10:51
0
Imao je svega 26 godina: Danas dženaza vozaču kamiona koji je poginuo kod Kladnja
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prije tri dana dogodila kod Kladnja poginuo je Aljo Buco Grbo. Do tragičnog događaja je došlo nakon što se kamion prevrnuo.

Nakon prevrtanja kamiona, vozač je ostao zarobljen u vozilu, a izvlačenje je trajalo duži vremenski period.

- Smrt je konstatovao dežurni ljekar oko 15:45 sati - rečeno je ranije iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog kantona.

Aljo je imao svega 26. godina, a od njega su se putem društvenih mreža oprostili brojni prijatelji i poznanici, koji su za njega imali samo riječi hvale. Zatekla ih je vijest da su ostali bez svog prijatelja.

Dženaza namaz stradalom Aliji će se obaviti danas na mjesnom mezarju Meline – Sokolac u 17 sati. Iza natradalog Alije ostao je otac Damir, majka Meliha i sestra, kao i mnogi prijatelji i članovi šire porodice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.