28.4.2023. 23:19
5
Stojanović: "HDZ i HNS imaju slične reakcije kao SDA, samo što SDA pljuje po međunarodnoj zajednici"
Potpredsjednik Federacije BiH Igor Stojanović nakon imenovanja Vlade u emisiji Centralni dnevnik je kazao da SDA svaki dan pokušava napraviti novi problem.

- Vidio sam da su spremni na sve kad su danas organizovali proteste. Pokušavali su prolongirati imenovanje ne bi li se neko razbolio, ne bi li nekoga srce opalilo. Očekivao sam da će sjednica trajati dva dana, bili smo spremni na to, a večeras trebamo biti radosni – poručio je Stojanović.





Dodaje da su probudili kod građana nadu i optimizam.

- Ubuduće možemo birati vlast, pa čak i izbaciti SDA i HDZ, tako piše u Šmitovoj odluci. HDZ i HNS imaju slične reakcije kao SDA, samo što SDA pljuje po međunarodnoj zajednici. Šmit je uspio izbalansirati etnički prefiks. Sa nacionalnim strankama sigurno ne bismo ispregovarali ovo što je Šmit nametnuo! Imamo početni osnov! Ovo što je Šmit nametnuo je puno građanskije – istakao je Stojanović za Face TV. 


(A.R.) 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.