11.5.2023. 21:45
7
Na Hadžibajrićevom ročištu bilo je i suza: Alma Destanović plačući molila sud da joj ne odredi pritvor
lma Destanović, sekretarka u Općini Stari Grad Sarajevo i jedna od osumnjičenih u okviru akcije Start, zamolila je sud da joj izrekne mjere zabrane.

Ne oduzimajte mi pravo majke, kroz suze je rekla Destanović tokom ročišta za određivanje pritvora.

Potom je sud zamolila da zatraže zapisnik o stvarima koje su pronađene u njenom stanu.

- Zamolila bih vas da zatražite zapisnik o izuzimanju stvari koje su nađene u mom stanu. Novčanice u eurima i 150 konvertibilnih maraka, kazala je ona.

Destanović je dodala da prihvata sve mjere koje izrekne nadležni sud.

- Zamolila bih vas da mi ne oduzimate pravo majke i da mi omogućite da budem sa djetetom. Sve mjere koje izreknete prihvatam, istakla je Destanović.

Njena advokatica, Marsela Bajramović, prethodno je zatražila iste zahtjeve.

Destanović je, podsjećamo, jedna od saradnica načelnika Općine Stari Grad Ibrahima Hadžibajrića koji je prvooptuženi u okviru akcije Start, prenosi Oslobođenje.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.