16.7.2023. 18:54
1
Ministar Bečarević odgovorio načelniku Mandiću: "Imam slijed iz kuće Skake, njegov me dedo osunetio. Predavanje o antifašizmu mi ne treba, zaista"
Ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS Almir Bečarević, odgovorio je na današnju objavu načelnika Općine Centar Srđana Mandića.

Mandić je između ostalog zamolio Bečarevića da ne pravda gašenje plina na spomeniku visokim troškovima.

Odgovor Bečarevića objavljujemo u cijelosti.

"Mandiću, ti si zaista neuračunljiv. Da zaključim ovu dijalošku prepisku. Što se tiče Skake ne znam otkud sad on u priči, a da imam slijed iz kuće Skaka imam. Dedo me njegov osunetio. Samo to i ništa više. Niti sam ugasio plamen niti raskinuo ugovor. Predavanje o antifašizmu mi ne treba, zaista. Da ti sada objašnjavam zašto nema potrebe. Antifašizam živi i živjet će, a ruskim gasom ubijaju djecu po Ukrajini. Razmisli malo, Mandiću. O načinu utroška novca iz ministarstva nema potrebe da polemišemo. 4.000 nasih sugrađana se već odredilo", odgovor je ministra Bečarevića.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.