6.2.2024. 18:26
0
Bh. pjevačica koja je pala sa 24. sprata u Dubaiju od oca sakrila jedan veoma važan detalj: Tetovaža sa posvetom je otkrila
Pjevačica iz Bijeljine Andrijana Lazić tragično je nastradala tokom pada sa 24. sprata u Dubaiju.

Njena misteriozna smrt i dalje intrigira javnost, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji iz života ove tragično nastradale pjevačice.

Posljednji detalji koji su privukli pažnju jesu fotografije na Instagram profilu nastradale Andrijane na kojima se može vidjeti tetovaža u obliku slova “R” koja je posvećena njenom bivšem momku, kojeg je navodno krila.

Andrijana Lazić i Rade otpočeli su vezu 2021. godine kada je i nastala fotografija na njenom Instagramu, međutim njen otac Nebojša Lazić Zenga nije odobravao vezu svoje kćerke.

- Njen otac Nebojša je bio jako vezan za Andrijanu, ona mu je bila zjenica oka. Imao je za nju velike planove. Osim državnog posla u Osnovnom sudu u Bijeljini gdje je radila, na šta je bio ponosan, posebno je isticao njene pjevačke mogućnosti, te uvijek govorio kako će ona daleko da dogura kao pjevačica. U svemu tome nije nalazio mjesta za njen privatni život i momke, te je često govorio 'Nema ona vremena za momke sada, treba da se posveti karijeri, prvo da napravi ime, a onda neka radi šta hoće'. Andrijani je otac bio glavna figura i uzor u svemu, tako da nije čudo što veza sa Radetom nije potrajala, imao je on svoje prste u tome - otkrio je izvor za Republiku. 

Inače, Andrijana sa pomenutim dečkom ima samo jednu zajedničku fotografiju, što govori da njihova veza ipak nije potrajala.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.