19.1.2024. 14:11
0
Pojavile se pjesme stradale bh. pjevačice Andrijane Lazić na dan sahrane: U jednoj od njih kao da je predosjetila da će se nešto loše desiti
Mlada pjevačica Andrijana Lazić nastradala je u 29. godini, padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, a danas je prijatelji i porodica ispraćaju na vječni počinak u Velinom Selu, nadomak Bijeljine.

Ova gest porodice ima za cilj da očuva uspomenu na dvadesetosmogodišnju djevojku koja je preminula nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Pjesme “Ubiću te” i “Perverzno” napisala je Marina Tucaković u poslednjoj fazi bolesti, dok je muziku radio Goran Ratković Rale.

Marina Tucaković i Goran Ratković Rale su ostavili neizbrisiv pečat na muzičkoj sceni kroz svoj rad na pjesmama Andrijane Lazić. Njihova saradnja rezultirala je emotivnim i snažnim numerama koje su sada postale dio muzičke zaostavštine mlade pjevačice.

Goran Ratković Rale je u izjavi za medije istakao da je Andrijana voljela stil života Ane Nikolić i da joj je ona bila idol. Ova informacija budi dodatnu pažnju javnosti, otkrivajući lične aspekte života tragično preminule pjevačice.



– Znam šta će biti, šta će se dogoditi, tražićeš mi broj, ja te neću odbiti – dio je pjesme ,,Pervezno”, dok u pjesmi ,,Ubiću te” su riječi mnogo napetiji, te su komentari da je nastradala pjevačica predosetila u tekstovima da će joj se nešto loše desiti.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.