13.3.2024. 14:09
0
Priveden čovjek koji je sa plinskom bocom spriječio deložaciju
Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, danas su lišili slobode lice Z. K. iz Gradiške, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se protiv lica Z. K. nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Naime, krivično djelo je počinjeno prilikom deložacije izvršenika Z. K. u ulici Milana Tepića, grad Gradiška, od strane Osnovnog suda u Gradišci.

Prethodno, policijski službenici Policijske uprave Gradiška su postupajući po naredbi Osnovnog suda Gradiška, pružili asistenciju istom, prilikom izvršenja deložacije izvršenika Z. K. u ulici Milana Tepića, grad Gradiška,navode iz policije.

Nakon započete asistencije, uz saglasnost postupajućeg sudije Osnovnog suda u Gradišci, donesena je odluka da se ista odlaže do daljnjeg.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.