12.6.2024. 22:04
4
Krajnje neugodno za gledati - Pogledajte ponašanje Dodikovog šefa banjalučkog SNSD: "Čučni malo j**o ti"
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS Vlado Đajić izazvao je veliku pažnju javnosti svojim krajnje neprijemjerenim ponašanjem na konferenciji za medije.

Naime, 7. maja 2024. godine u posjeti Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske su boravile delegacije Kine i Francuske s ciljem unapređenja saradnje u edukaciji ljekara i nabavci opreme za kardiohirurgiju UKC-a Republike Srpske.

- Presretan sam što imamo u posjeti delegaciju iz Kine i Francuske, čime dokazujemo da držimo primat kao internacionalna ustanova u BiH i šire. Današnji sastanci i predavanja su išli u dva smjera, a to su nabavka najsavremenije opreme iz Kine i Francuske, te edukacija naših ljekara u kliničkim centrima ovih zemalja i dolazak njihovih stručnjaka u našu ustanovu, a sve s ciljem unapređenja zdravlja pacijenata iz RS, kazao je direktor UKC-a Vlado Đajić.

No, zanimljivije je ono što se događalo prije nego je počeo službeni program i prije nego što su se upalile kamere.

Pokušao je da na kineskom jeziku kaže hvala, ali nije mu baš išlo od ruke. Također, u jednom momentu je pokušao sa se sagne kako bi bio iste visine kao i njegove gošće. Onda se u jednom trenutku obratio kolegi doktoru i rekao: "Čučni malo j**o ti".



 
UKC RS
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.