6.7.2024. 22:16
0
Demobilisani borac Armije Republike Bosne i Hercegovine bez ikakve najave i objašnjenja dobio otkaz: "Ovo je udarac, ne samo meni, nego svim borcima"
FOTO: Crna-hronika
Demobilisani borac Armije Bosne i Hercegovine, Hazim Halilović, saopštio je da je dobio otkaz na svom radnom mjestu. Ovaj potez je izazvao ogorčenje među njegovim saborcima i širom javnosti, s obzirom na njegovu dugogodišnju službu i doprinos odbrani zemlje.

U izjavi za Crnu Hronika Hazim je istakao da je otkaz uslijedio bez prethodne najave i bez pružanja odgovarajućeg objašnjenja. “Ovo je udarac, ne samo meni, nego svim borcima koji su dali svoje živote za ovu zemlju,” rekao je Hazim Halilović za portal Crna-Hronika.



“Ne mogu šutjeti na ovu nepravdu i najavljujem štrajk kao vid protesta.”

Hazim Halilović je radio u Javnom preduzeću “9. septembar” D.D. Srebrenik a kako tvrdi direktor preduzeća i njihov pravnik oduzeli su mu ljudska prava iz njima poznatih razloga. Kaže da je uredno izvršavao sve obaveze i da nije imao nikada niti jednu zamjerku.

Hazim je odlučio pisati i gradonačelniku Srebrenika Adnanu Bjeliću i od njega tražio pomoć.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.