10.9.2024. 17:38
0
Počelo suđenje Stanivukoviću zbog realokacije budžetskih sredstava: Proces nazvao političkim
FOTO: n1
U Osnovnom sudu u Banjoj Luci je počelo suđenje Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku ovog grada, zbog relokacije budžetskih sredstava.

Nakon ročišta, Stanivuković je poručio da su pritisci nešto sa čime se nosi svakodnevno.

- Baš zbog toga u periodu izborne kampanje počelo je suđenje zbog realokacija koje sam vršio kako bih obezbijedio sredstva za realizaciju najvažnijih projekata u gradu poput Centralnog spomen-obilježja, škole u Adi i Kuće Milanovića kao i za povećanje subvencija za privatne vrtiće i stipendije, ali i kako bismo obezbijedili redovno održavanje higijene u našem gradu, - rekao je Stanivuković.

Stanivuković je nazvao današnje ročište političkim. 

- Ovakvih procesa do sada sam imao trocifren broj, preko stotinu, i iz svakog sam izašao kao pobjednik! Tako će biti i ovaj put, jer djela pobjeđuju. Nastavljamo dalje još snažnije za našu Banja Luku - zaključio je Stanivuković.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.