18.9.2024. 12:17
0
Tužilaštvo potvrdilo da je pjevačica Mensura Salkić izvršila samoubistvo vješanjem: "Prije tri dana si mi pisala kao da je sve uredu..."
Lukavčanka i pjevačica Mensura Salkić tragično je sinoć preminula.

"Tužilaštvu TK prijavljeno je oko 21.45 sati da je pronađeno beživotno tijelo M. S, 86. godište, u stanu", saopćeno je iz Tužilaštva TK za Raport.

Dodali su da je uviđaj obavljen, da nema tragova nasilja. Salkić je izvršila samoubistvo vješanjem.

Prethodno su se od Mensure oprostili brat Mensur Salkić te rodica Merima Džafić, koja je spomenula da je pjevačica digla ruku na sebe.

"Ovo je naša zadnja poruka. Mensura moja lijepa ! Zašto, draga moja? Zašto mi nisi pisala da ti je teško, zašto, rodice draga? Nismo bile toliko bliske, ali zar nije bilo drugog izlaza? 15. 9. si mi pisala kao da je sve uredu, zar nije moglo biti drugačije, da ne digneš ruku na sebe? Ljudi dragi, pričajte bar nekome ako vam je teško, eto pišite meni, ja vas mogu razumjeti, nemojte da bude kasno! Najljepše oči su se zatvorile… ja sam slomljena, jedna duša je napustila ovaj svijet! Da ti Allah oprosti grijehe, rodice moja, Mensura Salkić".

Podsjetimo, brat i sestra Salkić svojevremeno su učestvovali u šouu "Zvijezda možeš biti ti".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.