14.9.2024. 22:28
0
Bh. bjegunac nakon rutinske kontrole završio na odsluženju kazne
Državljanin Bosne i Hercegovine (60) uhapšen je juče nakon rutinske kontrole italijanske policije zbog postojanja naloga za izvršenje zatvorske kazne.

Kako prenose italijanski mediji, pripadnici italijanske policije juče su primijetili automobil, za koji se sumnja da korišćen u brojnim krađama. Nakon što su ga zaustavili radi rutinske kontrole, shvatili su da se pred njima nalazi višestruko osuđivan kriminalac, državljanin BiH, koji ima priličan policijski dosije.

Štaviše, već je nekoliko puta robijao u Italiji, uglavnom zbog teških krađa. Ima nekoliko presuda italijanskih sudova.

Nakon što je policija provjerom ustanovila da za njim postoji izvršni nalog javnog tužilaštva Milana za odsluženje zatvorske kazne, on je odmah priveden i sproveden u zatvorsku jedinicu gdje će odslužiti svoju kaznu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.