23.9.2024. 13:11
1
Slučaj iz Bosne i Hercegovine: Radnica kladionice preko 15 dana uplaćivala listiće bez pokrića pa oštetila poslodavca za 21.155
Radnica Ž.V. iz Laktaša osumnjičena je da je zloupotrebom oštetila firmu za 21.155 KM radeći na uplatama tiketa za igre na sreću.

Naime, službenici Policijske stanice Laktaši, u petak su izvršili kriminalističku nad Ž.V. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

"Osoba Ž.V. se sumnjiči da je u periodu od 15.08. do 02.09.2024. godine radeći u poslovnici privrednog društva u Laktašima obavljalo uplate tiketa za igre na sreću bez pokrića i tom prilikom privrednom društvu pričinilo materijalnu štetu u iznosu od 21.155 KM", navode iz PU Banjaluka.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Laktaši
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.