02.01.2025 09:58
0
Zaručio se ''kralj'' YouTube-a: Mr. Beast zaprosio svoju djevojku
Jimmy Donaldson, poznat po svom YouTube kanalu s više od 200 miliona pretplatnika, trenutno je najpraćenija i najplaćenija osoba na toj platformi.

Jedan od najpoznatijih youtubera na svijetu, Jimmy Donaldson, poznatiji kao MrBeast, otkrio je da je zaprosio svoju djevojku, Theu Booysen. Vijest je podijelio u srijedu, uz fotografiju na kojoj se vidi trenutak prosidbe, napisavši: "Da, dečko je učinio nešto."

Na snimku koji je Thea objavila na svom Instagram profilu, par nosi božićne džempere s prepoznatljivim motivima MrBeasta, dok Thea pokazuje svoj dijamantski zaručnički prsten.

Za magazin People Booysen je otkrila kako se prosidba dogodila na Božić, u prisustvu njihovih porodica.

"Moja porodica je doletjela iz Južne Afrike kako bismo proslavili Božić zajedno. Planirali smo ga provesti u našoj kući s obje porodice. Dok smo otvarali poklone, Jimmy mi je rekao da zatvorim oči za posljednji poklon, jer je to bilo iznenađenje. Kada sam ih otvorila, čekalo me pitanje koje mi je zauvijek promijenilo život", izjavila je Booysen.

Naravno, odgovor je bio "Da."

Par se prvi put upoznao 2022. godine preko zajedničkog prijatelja u Južnoj Africi, odakle je Booysen. Iste godine službeno su potvrdili vezu pojavivši se zajedno na crvenom tepihu dodjele nagrada Nickelodeon Kids’ Choice Awards.

Jimmy Donaldson, poznat po svom YouTube kanalu s više od 200 miliona pretplatnika, trenutno je najpraćenija i najplaćenija osoba na toj platformi. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 500 miliona dolara, a poznat je i po humanitarnim poduhvatima. Među njegovim posljednjim projektima ističe se izgradnja stotinu bunara u Africi, čime je u novembru 2023. osigurao čistu vodu za više od pola miliona ljudi.

Thea Booysen, uz to što kreira sadržaj na YouTubeu, podržava i Donaldsonove projekte, a par dijeli ljubav prema stvaranju inspirativnih priča za milione svojih pratitelja širom svijeta.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2025, Source d.o.o.