15.6.2016. 11:46
0
Od zatvorenika do manekena: Najzgodniji zatvorenik pohvalio se prvim modnim poslom
Plavooki ljepotan punih usana, čija je fotografija iz pritvora obišla svijet i oduševila žene, spreman je pištolj zamijeniti reflektorima.

Krenula manekenska karijera najzgodnijeg robijaša na svijetu: Jeremy Meeks pohvalio se prvim modnim poslom
PLAVOKOKI ljepotan punih usana, čija je fotografija iz pritvora obišla svijet i oduševila žene, spreman je pištolj zamijeniti reflektorima. 

Jeremy Meeks 2014. godine uhićen je jer je nosio pištolj za koji nije imao potrebne papire, a taj mu je prekršaj donio neočekivanu slavu i brojne ponude za snimanja.

32-godišnji Jeremy odlučio je potpisati ugovor s agencijom "White Cross Management", a čini se da su na red stigli i prvi poslovi.

Prije nekoliko mjeseci Jeremy je objavio fotku na kojoj se nalazi u društvu modnog fotografa Jima Jordana te zahvalio obitelji i svima koji su ga podržali da krene u bolju budućnost.

Jučer je objavio fotografiju za koju se smatra da je prva iz editorijala koji je snimio s Jimom, a na kojoj nosi plavu šiltericu i pozira, naravno, bez majice.

Fotka je prikupila 25 hiljada likeova, a sa 15 hiljada likeova prati je fotografija na kojoj Jeremy pere ruke u kuhinji, odjeven samo u traperice.

(Anesa Agović / Index.hr)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.