10.4.2023. 11:51
0
Suzana Mančić ne živi s čovjekom kojeg voli 23 godine: Otkrila zašto
FOTO: Facebook
Suzana Mančić (66), najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije ljubi grčkog biznismena Simeona Ockomosa već 23 godine. S njim uspješno održava brak na daljinu. Simeon, naime, živi u Grčkoj, dok voditeljica živi na relaciji Srbija-Grčka. Suzana je otkrila kako se nosi s tom situacijom.


– Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu muziku. Veoma je zauzet i nema vremena slušati bilo šta. Kad se želi opustiti, voli slušati klasiku. Obilazimo evropske festivale klasične muzike, tu se slažemo – priznala je.

Dodala je da je biznismen kavalir te da joj često dijeli komplimente te da se u nju zaljubio na prvi pogled.

– Kavalir je, ima šarma, osvojio me je drugačiji pristup od onog koji imaju naši muškarci. I dalje zna da mi udijeli komplimente, kao i ja njemu. Ti trenuci kad smo zajedno, fini smo jedno prema drugom, to su prednosti razdvojenog života. On meni kaže da se uvijek smijem i da mu je divno pokraj mene. Vjerojatno ga je osmijeh i osvojio, kao i kompletna moja pojava prije 23 godine. Što se njega tiče, to je bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo vremena, nisam se prevarila i dobro sam izabrala – izjavila je.

Mančić se s 48 godina se skinula za srbijanski Playboy nakon što je odbila hrvatsko izdanje, a gostujući na Blic televiziji ispričala je kako je nakon snimanja dobila brojne uvrede.

Došla je urednica Duška Jovanić i rekla:

– Samo posebne žene se mogu slikati za "Playboy”. Za nas je to bilo nešto novo, cijeli život smo donosili Playboy iz inozemstva i divili se tim ženama, njihovoj hrabrosti i njihovoj ljepoti. I tada sam rekla – da, to ću učiniti. Pretpostavljala sam da će biti udaraca s lijeve i desne strane, ali nisam očekivala ovoliku lavinu loših komentara. I to je prošlo, ali mislim da je “Playboy” značajna stavka u mojoj biografiji – ispričala je Mančić, koja je i ranije govorila o tom snimanju.

– Ja sam u to vrijeme imala 48 godina, izgledala sam fenomenalno, linija mi je bila savršena, godinama sam uporno vježbala…. Isijavala sam samouvjerenošću i zrelošću.

I nisam bila baš gola, bilo je tu cvijeća koje je skrivalo što treba. Ali… Nisam baš bila potpuno bez treme, pa sam na fotografiranje povela svoju blisku rođakinju, da mi odagna nelagodu. Ona je bila jedina osoba iz mog okruženja koja je znala što radimo – ispričala je Mančić.

– Znala sam da će biti cirkusa, čaršijskog ogovaranja i negativnih komentara, ali tako se pomiču granice, zar ne? Niko mi nije rekao ‘Bravo, Mančić’, nije pohvalio kvalitetu fotografija, glavna tema su bile moje godine, kako se usuđujem…

E pa vidite, nisam se ja slikala samo sebe radi, već da se poklonim svojoj generaciji, da osnažim sve one žene iz pedeset i neke, koje su odavno proglašene za babe i bačene u staro željezo, iako su i dalje lijepe, očuvane i poželjne. To je bila moja misija, priča Suzana i dodaje:

Ne kajem se, štoviše, ponosna sam na sebe što sam savladala nametnute tabue i sram, i pokazala da ljepota žene ne ovisi o godinama. Pokazala sam hrabrost“, piše magazin Azra. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.