15.10.2023. 21:23
0
Cameron Diaz otkrila zašto je zauvijek napustila Hollywood i što sada radi: Oni vas posjeduju…
Diaz je rekla da je jednom kada je "stvarno pogledala" svoj život, vidjela da se stvari moraju promijeniti

Bivša glumica Cameron Diaz nedavno je progovorila o svom odlasku iz Hollywooda u intimnom razgovoru s Gwyneth Paltrow za Paltrowinu digitalnu seriju, "In Goop Health: The Sessions". Tokom njihovog razgovora, Diaz je također govorila o svom novom brendu čistih vina, Avaline, piše Delish.

"Samo sam odlučila da želim drugačije stvari od svog života, rekla je Diaz Paltrow. "Toliko dugo sam se trudila, radila, snimala filmove i to je tako naporno. Nisam napravila nikakvog prostora za svoj lični život."

Kad ju je Paltrow upitala kakav je osjećaj "napustiti filmsku karijeru nakon uspjeha", Diaz je odgovorila: "Mir. Dobila sam mir u svojoj duši. Jer sam se konačno počela brinuti o sebi… osjećam se prizemljeno i lagano."

Potom je pojasnila: "Tako je intenzivno raditi na tom nivou i biti tako javan i predstavljati se. Puno energije dolazi u vas u svakom trenutku kada ste stvarno vidljivi kao glumac i kada se pojavljujete u medijima i kada se predstavljate."

Diaz je rekla da je jednom kada je "stvarno pogledala" svoj život, vidjela da se stvari moraju promijeniti.

"Kad snimate film, to je savršen izgovor. Oni vas posjeduju. Tu ste 12 sati dnevno mjesecima. Nemate vremena ni za šta drugo", rekla je. "I shvatila sam da sam predala dijelove svog života svim tim drugim ljudima, a oni su ga uzeli. A ja sam to zapravo morala uzeti natrag i preuzeti odgovornost za svoj život.", prenosi Raport.

(Mubina Lj.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.