19.6.2024. 9:28
0
Bivši fudbaler Zrinjskog prodaje stan u Mostaru i "malo korišten" Rolex
Luis Ibanez (35), bivši fudbaler Zrinjskog, dospio je u žižu javnosti, ali ne zbog majstorija na terenu, nego zbog objave na društvenim mrežama.

Argentinac je na svom Instagramu objavio oglase u kojima piše kako prodaje stan, te Rolex, piše Hercegovina.info. Popularni Lucho napisao je kako prodaje stan u Mostaru, ali i sat koji je "malo korišten".

Ibanez nije objavio cijene, ali je pozvao pratitelje da mu se jave privatnom porukom.



Dres Zrinjskog Ibanez je nosio od septembra 2019. do jula 2021. godine. Osim Zrinjskog igrao je i za Dinamo, Crvenu zvezdu, Racing, Grafičar, Boca Juniors, Gyor, Trabzonspor, Karabukspor, Jarun, a karijeru je započeo u argentinskog CABJ.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.