2.8.2024. 20:20
0
Aca Lukas o zdravstvenim problemima: Dragi moji, evo, hvala Bogu, živ sam i zdrav sam
Vijest o zdravstvenom stanju pjevača Ace Lukasa zabrinula je sve fanove, nakon što je njegov menadžer Saša Mirković objavio da je po hitnom postupku primljen u Urgentni centar.

U ovu je ustanovu stigao s temperaturom, te ostalim tegobama, pišu mediji, a prema riječima očevica, svakako se ljubazno javljao svima koji su ga iz okoline pozdravljali.

Sada je Saša Mirković putem svog Instagram profila, objavio snimak pjevača. Prema izgledu, može se zaključiti da se Aca oporavlja, a ujedno se obratio fanovima:

- Dragi moji, evo, hvala Bogu, živ sam i zdrav sam. Da znate da se turneja nastavlja od 5. avgusta pa nadalje po ustaljenom spisku, vi koji ste zainteresovani, već znate. Mnogo vas voli i pozdravlja Aca Lukas - poručio je on, piše 24sedam.rs. 

(Sead M.)

Aca Lukas
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.