8.9.2024. 20:56
0
Baby Lasagna dolazi u Sarajevo: Koncert će biti održan u Domu mladih
Regionalna zvijezda Baby Lasagna održat će 4. oktobra koncert u Domu mladih u Sarajevu što će biti njegov prvi nastup u glavnom gradu BiH.

S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao takmičar s najviše glasova publike, Baby Lasagna je ušao u muzičku historiju ovih prostora.

Uz ogroman globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i od prije objavljene pjesme “IG BOY” i “Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much”, Baby Lasagna će uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos” čiji se izlazak očekuje ove jeseni.

Nakon što je “Rim Tim Tagi Dim” ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova.

Gosti će mu biti Katarza&Geko, Dernex band te DJ Isane.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.