16.9.2024. 11:14
1
Oglasio se Tošić o razvodu s Karleušom: "Postoje ljutnje i varnice, to je normalno"
Pjevačica Jelena Karleuša potpisala je papire za sporazumni razvod, čime je okončan njen brak s fudbalerom Duškom Tošićem, a sada se oglasio i on, koji je kazao da je sporazum sastavljen na zadovoljstvo svih.

On je putem Instagram storyja poručio da se nakon 16. godina braka sporazumno razveo od majke svoje djece, Jelene.

"Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše djece, što je nama najbitnije. Sva naša zajednička nepokretna imovina, dogovorili smo se da pripadne našim kćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumijeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vrijeme sa našom djecom kad god poželim i kad god sam u prilici", napisao je Tošić.



Kako je dodao, što se tiče njegovog i Jeleninog odnosa, "normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice", ali se, dodaje, nada da će i to prestati jednog dana.

"Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i volio bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše djece. Jeleni želim sve najbolje i uvijek ću biti tu za majku svoje djece kao i za svoju djecu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša djeca budu centar našeg svijeta kao što jesu", napisao je Tošić.

(Erna H.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.