16.9.2024. 17:52
0
Nova sezona takmičenja “Zvezde Granda” počinje bez Saše Popovića
Danas je održano prvo snimanje nove sezone poznatog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a ono što je izazvalo najviše pažnje jeste odustvo kreativnog direktora Saše Popovića.

Kako je pri dolasku na snimanje rekao Đorđe David, razlog tome je njegovo zdravstveno stanje. Povratak na snimanja može se očekivati krajem oktobra.

Popović je najavio niz promjena u takmičenju koje će gledaoci imati prilike da vide već krajem septembra, kada se očekuje emitovanje prve epizode.

Također, iako fizički neće prisustvovati prvim snimanjima nove sezone, direktor će biti uključen u sva dešavanja tokom takmičenja.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.