23.8.2016. 18:07
0
Otac ubijenog dječaka: I ranije sam primjećivao modrice
Mijat Stankić (1978.) i Fata Durak (1982.) predati su danas na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini, nakon hapšenja zbog teškog ubistva djeteta rođenog 2014. godine.

Stankić je ujak dječaka kojeg je zajedno s Fatom Durak, nevjenčanom suprugom, ubio.

Oni su nakon hapšenja priznali zločin nad dječakom starim 20 mjeseci, te opisali ovaj gnusni čin. Pokazali su mjesto zločina i mjesto na kojem su zakopali tijelo nesretnog dječaka, piše N1.

Ubijenog dječaka, njegovog mlađeg brata i oca je majka napustila i Centar za socijalni rad je djecu dodijelio na čuvanje baki, majčinoj majci, dok su oca dječaci samo posjećivali.

Otac Slađan Rebić kaže da je posljednji put sina vidio u subotu 13. augusta kada je dolazio da im donese neke potrepštine.

"Primjećivao sam ranije da mi je sin imao modrica, ali mi je bilo neprijatno da joj kažem (Fati) što si mi tukla dijete. Posljednji put je dijete imalo dva ožiljka. Pitao sam (Fatu) šta je, a ona je odgovorila da se ogrebao", kazao je otac ubijenog dječaka.

Ekshumacija tijela ubijenog dječaka, čiji nestanak je otac policiji prijavio 18.augusta, bit će obavljena sutra.


(Anesa Agović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.