22.3.2019. 17:17
3
Zapečaćeni ugostiteljski objekti 'Vatra' i 'Metropolis' u SCC-u
Porezna uprava FBiH zapečatila je danas nekoliko objekata čiji su vlasnici uhapšeni u akciji "Kasa" koja je provedena prije dva dana. Tako su zapečaćeni objekti Vatra i Metropolis u SCC-u.

Pet ugostitelja i vlasnika poznatih sarajevska kafića i restorana priznalo je poreznu utaju te su predložene mjere zabrane o kojima bi sud trebao donijeti odluku u subotu. 

Između ostalog, Tužilaštvo KS predložilo je zabranu upravljanja poslovanjem, sastajanja s osumnjičenim, svjedocima, odnosno konobarima te zabranu prilaska objektima. Iako nije saopćeno o kojoj se cifri radi, sumnja se da je riječ o više desetina miliona KM. 


(Patria)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.