6.4.2017. 17:54
1
Komšije o ubijenom Banjalučaninu: Od supruge je bježao na drveće
FOTO: nezavisne.com
Dušan Bijelić (86) iz Banja Luke, čije je tijelo pronađeno u lokvi krvi, ubijen je, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Banjaluka, a prema nezvaničnim informacijama on je bio izložen višegodišnjem iživljavanju njegove supruge.

“Obdukcija je pokazala da je smrt nastupila nasilnim putem. Postoje osnovi sumnje da je krivično djelo ubistvo počinila B. B. (66) i ona je lišena slobode. Istraga u vezi sa počinjenim krivičnim djelom je u toku”, rekli su u Tužilaštvu.
 
Zbog sumnje da ga je ubila supruga, Bjelica Bijelić (66), privedena je na saslušanje, piše “ATV“…

Tijelo je prekjuče oko 12.50 sati pronašla komšinica, koja je to prijavila policiji.

Prvobitno, Dušanova supruga Bjelica Bijelić komšijama i policiji tvrdila je da je njen suprug više puta pao s kreveta i da je tako stradao. Međutim, istražioci sumnjaju u njenu priču, kao i komšije ovog bračnog para koji tvrde da je Bjelica i ranije bila nasilna prema Dušanu.

Komšije tvrde da je Bijelić bio žrtva višegodišnje torture.

“Znao je da bježi od nje čak i na drveće. Nesrećni Dule tražio je utočište i kod komšija. Prijavljivano je da ga je mlatila, ali je ona obećala da će se smiriti”, pričaju mještani iz banjalučkog naselja Rebrovac.

Supružnici su u kući živjeli sami, a Bjelica je druga Dušanova supruga. Nisu imali djece.

(Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.