19.11.2023. 21:51
0
Policija na nogama zbog Kineza koji je pobjegao iz zatvora u Trebinju: Pomagači uhapšeni
Direktor Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Trebinje Zoran Miladinović izjavio je Srni da je odbjegli kineski državljanin imao pomagače iz Kine koji su uhapšeni, te da se za njim intenzivno traga.

"Oko 40 policajaca KPZ-a Trebinje traži ga na terenu. Imao je pomagače iz Kine koji su uhapšeni, a koji su došli po njega", rekao je Miladinović.

On je rekao da uhapšene još ispituju i da su o tome obaviješteni Policijska uprava Trebinje i Sud Bosne i Hercegovine.

Miladinović je rekao da je o bjekstvu kineskog državljanina obaviještena Granična policija BiH, Policijska uprava Trebinje i Žandarmerija.

On je naveo da je kineski državljanin bio u ekstradicionom pritvoru po rješenju Suda BiH zbog privrednog kriminala u Kini.

"Riječ je o licu inicijala Q.T. državljaninu Kine, koji je pobjegao iz zatvora oko 11.20 sati, preskočivši zid i ogradu tokom šetnje po zatvoru", napomenuo je Miladinović.

On je napomenuo da je KPZ zatvor poluotvorenog tipa i da nisu predviđeni za ovakve zatvorenike.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.