3.12.2023. 17:03
2
Snažna eksplozija uznemirila stanovnike Sarajeva: Oštećene dvije kuće, garaža i dva vozila
Stanovnike starog dijela Sarajeva uznemirila je snažna detonacija, nakon što su oko sat iza ponoći nepoznate osobe aktivirale eksplozivnu napravu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je kako se eksplozija dogodila u 01:14 sati.

Kako navode iz MUP-a KS, eksplozivna naprava je aktivirana ispred kuće i garaže koje su u vlasništvu osobe B. A., te je tom prilikom na kući, garaži i vozilu načinjena materijalna šteta.

Također, oštećena je i susjedna kuća, te vozilo koje se nalazilo parkirano u blizini. 

- O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo po čijem nalogu je obavljen uviđaj - istakli su iz MUP-a KS.

Policajci nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opće opasnosti, kao i pronalasku izvršioca.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.