5.1.2024. 18:18
0
D.A. iz Zenice, vozeći VW Polo, udario tri pješaka
Tri pješaka povrijeđena su u saobraćajnoj nesreći koja se u zeničkom mjestu Gradište dogodila u poslijepodnevnim satima.

Prema riječima dežurnog operativnog u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), nesreća se dogodila u 16 sati kada je vozač putničkog vozila "polo", kojim je upravljao D. A. iz Zenice, udario tri pješaka također iz Zenice S. E., S. Z. i D. E.

- Sve tri povrijeđene osobe trenutno su na ukazivanju ljekarske pomoći u Kantonalnoj bolnici Zenica. U ovom trenutku ne znamo stepen njihovih povreda - naveo je dežurni operativni u MUP-u ZDK.

Iz policije su dodali da je vozač pod policijskom kontrolom.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.