30.6.2024. 15:20
0
Ovo je identitet 26-godišnjeg muškarca koji je Sarajlijama slao jezive poruke: "Ubijem i tebe i dijete"
Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala Federalne uprave policije uhapsili su danas lice U.A (1998.) iz Goražda koje je sa više desetina korisničkih računa na internetu slalo ozbiljne prijetnje po život i tijelo tri oštećene osobe te prijetnje po sigurnost njihove imovine.

Radi se o muškarcu koji je slao prijetnje osobama u Sarajevu. "Avaz" saznaje da je uhapšen Ahmedin Ušanović, koji će danas biti predat Tužilaštvu KS.

Osumnjičeno lice je s više desetina korisničkih računa na internetu, putem društvenih mreža, upućivalo ozbiljne prijetnje po život i tijelo i sigurnost imovine oštećenih navodeći da će iste lišiti života klanjem i bacanjem eksplozivnih naprava, da će izvršiti silovanje te upućivanjem drugih ozbiljnih prijetnji - navodi se.

- Ima da ti ubijem babu, majku, sestru, sve ću zaklati pred tvojim očima"! - piše u porukama.

Jedna od poruka glasi: "Pare su mi dali da vas likvidiram".

Sve poruke upućene su osobama koje žive u Sarajevu.

- Ovu ću da izbodem, a ima brata da ti uživo koljem, stoji u porukama koje je slao Ušanović.

Također, u jednoj od poruka piše:

 - Ubijem majku i dijete, baba i brata zakoljem, sestru silujem, sve pred vašim očima, da uživo gledate.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.