13.8.2024. 8:56
0
Kod Zvornika u saobraćajnoj nesreći poginuo muškarac
Muškarac iz Srbije čiji su inicijali F.K. poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Čelopek, rečeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

U ovoj nesreći, koja se dogodila u 4.45 sati, učestvovala su dva automobila.

Muškarac čiji su inicijali M.G. iz Milića teško je povrijeđen u ovom udesu i prevezen je u Bolnicu Zvornik na medicinsko zbrinjavanje.

Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen od momenta saobraćajne nesreće do 6.30, od kada se saobraćaj obavlja naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

Policija vrši uviđaj.

Iz Auto-moto saveza naveli su da se uskoro očekuje potpuna normalizacija saobraćaja i vozače mole za razumijevanje, prenosi Srna.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.