19.8.2024. 9:36
0
U Potočarima uhapšen pijani muškarac koji je prijetio sugrađaninu
Pripadnici Policijske stanice Srebrenica juče su uhapsili A.S. iz Bratunca koji je sinoć pijan prijetio sugrađaninu R.G. u blizini fabrike u Potočarima kod Srebrenice.

Saopštili su ovo iz Policijske uprave Zvornik, odakle navode da je A.S. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Policijska stanica Srebrenica je navedenog dana oko 21.55 časova zaprimila prijavu osobe R.G. iz Bratunca koja je prijavila da mu je u blizini fabrike u Potočarima, opština Srebrenica, nepoznato muško lice upućivalo pogrdne riječi i prijetnje opasne po život. Postupajući po prijavi policijski službenici su pronašli i identifikovali ga, te potvrdili navode prijave. A.S. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,72 g/kg alkohola u organizmu", navode iz PU Zvornik.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini Područna kancelarija Srebrenica, koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Srebrenica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.