2.9.2024. 18:07
0
Izvučena tijela nastradalih na Lipničkom brdu, utvrđen njihov identitet
FOTO: BHRT/Adisa Herco
Na regionalnom putu između Kaknja i Vareša pronađeno je vozilo u kojem se nalaze četiri beživotna tijela, potvrdio je za BHT1, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

Valentić je potvrdio da je Policijska stanica Kakanj u 11 sati i 45 minuta zaprimila prijavu da je na Lipničkom brdu, između Kaknja i Vareša, uočeno terensko motorno vozilo u kojem se nalaze četiri beživotna tijela.

Po završetku uviđaja u 17:30 sati, tijela su premještena u Kantonalnu bolnicu Zenica. Potvrđen je identitet četiri poginule osobe u ovoj nesreći - B.S. (1956.), M.S (1952.) O.N. (1941.) F.N. (1943.).

Kako javlja reporterka BHRT-a, nesreća se desila na nepristupačnom terenu čak i za policajce.

Stanovnici mjesta Nažbilj su kazali da je makadamski put nepristupačan, šumski. Kažu da su vidjeli džip koji je jučer prošao i pretpostavljaju da su ti ljudi išli na izlet. 

Ističu kako se na ovom području nikada ranije nije dogodila slična nesreća.

Kakanj
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.