8.9.2024. 14:15
0
Mladića iz Foče udarila struja: Popeo se na vagon kako bi se fotografirao i zadobio teške povrede
U Priboju je došlo do stravičnog incidenta kada je mladić iz Foče zadobio teške tjelesne povrede nakon strujnog udara. Prema riječima očevidaca, do incidenta je došlo na pribojskoj željezničkoj stanici kada se mladić popeo na vagone u namjeri da se slika za društvene mreže.

- Mladić iz Foče bio je jučer kum na jednoj svadbi, jutros je poželio da se slika i popeo se na vagon, tada je došlo do jakog strujnog udara. On je teško povređen - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Povrijeđeni mladić je vozilom Hitne pomoći prebačen prvo u pribojsku, a zatim i u užičku bolnicu.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.