13.6.2016. 21:30
0
Majka apeluje: Ljudi, vakcinišite djecu!
Kejli Burke iz Australije je na Fejsbuk postavila fotografije svog sina Elajdže koji ima samo 11 mjeseci. Mališan je previše mali da bi ga vakcinisali, pa je zbog ovčijih boginja prekriven plikovima i ranama. Očajna majka pokušava da upozori roditelje šta može da se dogodi ako ne vakcinišu svoju djecu.

- Vakcinišite svoju djecu ljudi… Ove slike pokazuju zašto… Naš jadni sin je previše mali da bi ga vakcinisali i dobio je ovčije boginje prije skoro nedjelju dana. Danas su ga primili u bolnicu sa sekundarnom infekcijom. Naša ćerka Kalija je takođe dobila ovčije boginje, ali na svu sreću, ona ima samo par tačkica i plikova – napisala je ona uz fotografije. 


Fotografije bebe pokazuju da je u zaista lošem stanju.  

- Ovčije boginje mogu da budu grozne i za odrasle. Prije bih se opet porodila i to bez lijekova nego prolazila kroz ovo. Meni su dali neke tablete da mi pomognu sa simptomima – nastavlja Kejli.   Ona ističe da smatra da su "svi oni koji ne vakcinišu svoju djecu idioti", prenose Nezavisne.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.