4.7.2024. 19:07
0
Napreduju radovi: Prvi sarajevski Lidl dobio svoju konstrukciju. Pogledajte kako izgleda
FOTO: BiznisInfo.ba
Nakon što je u martu počela gradnja prvog Lidla u Sarajevu, objekat je već dobio svoju betonsku konstrukciju.

Podsjetimo da je riječ o objektu koji se gradi u ulici Džemala Bijedića u naselju Halilovići, preko puta hotela Ibis, nešto niže od Bingo City Centra.

Predviđeni rok završetka radova na ovom objektu je novembar 2024. godine. Izvođač radova je firma EDING telecom Sarajevo, piše BiznisInfo.ba.


FOTO: Biznisinfo.ba.

Nedavno smo također izvijestili da je Lidl kupio parcele u Lukavici, na samom ulazu u Sarajevo, kao i na ulazu u naselje Vogošća na drugoj strani grada. Njemačka firma uveliko gradi i svoj veliki distributivni centar u Lepenici između Sarajeva i Kiseljaka.


FOTO: Biznisinfo.ba

Nijedan prodajni objekat neće biti otvoren dok se ne završi niz marketa širom BiH, odnosno dok ne bude uspostavljena cijela distributivna i prodajna mreža.


FOTO: Biznisinfo.ba

Prema nekim procjenama, to bi se moglo desiti 2026. ili 2027. godine, prenosi Biznisinfo.ba.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.