15.11.2015. 16:16
0
Ako se ustanovi da je ucjenjivao Valbuenu zbog snimka, Benzema će dobiti otkaz u Real Madridu
Fudaler Real Madrida i francuske selekcije, Karim Benzema, mogao bi da dobije otkaz u klubu ukoliko se ustanovi da je učestvovao u skandalu ucjenjivanja saigrača iz francuske reprezentacije, Mathiewa Valbuene, prenosi Kurir pisanje španskih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Ranije ovog mjeseca Benzema je saslušan od strane francuske policije zbog navodnog pokušaja ucjene Valabuene video snimkom, a u pomenutoj istrazi učestvovao je i nekadašnji reprezentativac Francuske, Djibril Cisse. Kako je tada navedeno, Benzema je zajedno sa još tri fudbalera protiv kojih je već ranije pokrenuta istraga pokušao da iznudi novac od Valabuene. 

Kraljevski klub stao je u odbranu svog igrača izdajući zvanično saopćenje, ali isti list tvrdi da je predsjednik kluba, Florentino Perez, spreman da uruči otkaz Benzemi, ukoliko se ustanovi njegova krivica. 

Benzema je tokom fudbalske karijere nastupao za Lyon, prije nego što je 2009. godine stigao u Madrid.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.