10.2.2018. 17:55
0
Pep Guardiola odgovorio na kritike Garyja Nevillea: Ovaj posao nije šala i on to mora da zna. Bio je menadžer, iako vrlo kratko
Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola, odgovorio je Garyju Nevillu koji je kritikovao španskog trenera zbog postavke igre i rostera fudbalera Građana na utakmici protiv Burnleyja.

"Ako ste trener na akademiji Cityja ili trener mlade ekipe vjerovatno sada mislite da je vaš posao uzaludan. Ovo je smiješno. Da zaboravimo na to koliko su novca potrošili, šest igrača na klupi je kao neki protest", rekao je Neville.

A onda je na press konferenciji pred meč Man. City - Leicester uslijedio odgovor Pepa Guardiole:

"Sve je jednostavno. Imali su mnogo povreda. Neville mora da zna da je moj posao ozbiljan. Taj posao nije šala. On to jednostavno mora to da zna. I on je bio menadžer, vrlo kratko vrijeme", aludirao je Pep na Nevillovu kratku "avanturu" u Valenciji.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.