29.7.2018. 21:30
0
''Ne znam šta se tačno dešavalo, ali mislim da je bilo ozbiljnih problema između Ronalda i Pereza''
Bivši as Real Madrida Predrag Mijatović je za portugalsku A Bolu iznio svoje viđenje odlaska Cristiana Ronalda u ekipu Juventusa.

Ronaldo je poslije devet godina otišao sa Santiago Bernabeua i otišao se u redove italijanskog vladara.

“Ne vjerujem da je Ronaldo  odluku donio preko noći, jer je očigledno to bio kraj velikog procesa, koji je završen s velikim rezultatom. Ne znam iskreno šta se tačno dešavalo tamo, ali ono što sam ja shvatio, ovako spolja, jeste da je bilo ozbiljnih problema između Ronalda i Florentina Pereza i vremenom se to dodatno zakomplikovalo“, kazao je Mijatović.

Ronaldo je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, a za novi klub debitovaće 20. avgusta na gostovanju Kijevu, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.