20.1.2019. 18:04
0
Mbappe: Real? Nikad ne znaš šta može da se desi
Fudbaler Paris Saint Germaina, Kylian Mbappe je prvi put nagovijestio da bi možda mogao da bude zainteresovan za prelazak iz aktuelnog šampiona Francuske u Real Madrid.

Od kada je Real ostao bez Cristiana Ronalda taj klub nema pravu veliku zvijezdu na kakvu su navijači navikli. Od dovođenja Neymara ili Edena Hazarda nije bilo ništa, a često se pominje da bi Real volio da dovede i Kyliana Mbappea.

Mladi Francuz do sada baš i nije nagoviještavao da bi mogao da promjeni sredinu, a takođe je pod ugovorom sa PSG do 2021. godine.

"Dobro se osjećam ovdje, ali nikada ne znaš šta može da se desi u fudbalu. Ja imam ugovor do 2021. i nije vrijeme da govorim o drugim stvarima", rekao je Mbappe kada su ga novinari pitali o potencijalnom prelasku u Real, prenosi Sport Klub.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.