1.9.2023. 16:57
0
Liverpool odbio ponudu vrijednu 150 miliona funti za Salaha
Saudijski fudbalski klub Al-Ittihad poslao je zvaničnu ponudu za krilnog igrača Liverpoola Mohameda Salaha "tešku" 150 miliona funti, ali ju je engleski klub odbio bez razmišljanja.

Salah je prethodnog ljeta potpisao novi ugovor sa Redsima, koji nemaju namjeru da se odreknu Egipćanina. Čelnici Liverpoola tvrde da 31-godišnjak neće otići sa Anfielda ni pod kojim uslovima, ali Sky Sports tvrdi da bi poboljšana ponuda mogla ipak da promijeni stav odgovornih članova uprave.

„Naš stav je jasan – bez dileme. Nećemo prodati Salaha, nemam ništa da dodam na tu temu“, rekao je Jurgen Klopp.

Prelazni rok za premijerligaše se završava u danas, dok saudijski klubovi mogu da kupuju sve do 7. septembra.

Salah je u dresu Liverpoola odigrao 308 mečeva, postigao 187 golova i zabilježio 81 asistenciju. Na Anfild je stigao 2017. godine, a prethodno je igrao za Romu, Chelsea, Fiorentinu i Basel.

Kloppovi puleni su osvojili sedam bodova u prva tri ligaška meča i zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli.

Liverpool naredni meč igra protiv Aston Ville – izabranici Unaija Emerija će na Anfieldu gostovati u nedjelju od 15 sati, navodi N1.

(Mubina Lj.I.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.