7.9.2023. 8:34
0
Uznemirujuće: Objavljen snimak mučke smrti čuvenog fudbalera – ubice mu pucale u leđa
FOTO: Screenshot
Gilberto Hernandez, reprezentativac Paname u fudbalu, ubijen je u gradu Colon 3. septembra, kada su iz zasad nepoznatog razloga dvojica napadača otvorili vatru na grupu ljudi među kojima se nalazio i nesretni fudbaler.

Sedam osoba je povrijeđeno dok je Hernandez jedini preminuo od posljedica ranjavanja.

Šest dana kasnije mediji sa Paname su objavili snimak napada.

Na njemu se vide osobe kako istrčavaju iz vozila, dotrčavaju do grupe okupljene pored jedne zgrade i počinju da pucaju. Ubijeni fudbaler i njegovi prijatelji bježe dok ubice trče za njima, a nedugo potom, vjerovatno pošto je Hernandez pogođen, napadači su se dali u bijeg.

Lokalni mediji pretpostavljaju da su fudbalera ubili članovi narko-kartela, a nije poznato da li je on bio meta napada, ili neko u njegovom društvu, prenosi N1.

Uznemirujući snimak možete pogledati ovdje.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.