28.10.2023. 16:28
0
Brentford slavio protiv Chelsea: Sudbinu im zapečatili bizarnim pogotkom
FOTO: Brentford
Brentford je ovom pobjedom preskočio Chelsea na 10. poziciji

Serija Chelsea od četiri utakmice bez poraza u svim takmičenjima je okončana nakon što ih je Brentford u prvoj utakmici subotnjeg programa savladao rezultatom 0:2.

„Plavci“ su u prvom poluvremenu izgledali mnogo bolje, ali nisu uspjeli nagraditi svoju igru golom, a za to je sve stigla kazna u drugom poluvremenu.

Prvo je Ethan Pinnock, defanzivac gostiju, pogodio glavom poslije centaršuta Bryan Mbeumo za vodstvo gostujuće ekipe.

Krenuli su fudbaleri Chelsea na sve ili ništa, ali su njihove sve nade ugašene duboko u sudijskoj nadoknadi kada su poslije kornera, na koji je došao i golman Robert Sanchez, dva fudbalera Brentforda krenula sama u kontru i ostalo im je samo da ubace loptu u praznu mrežu.

Brentford je ovom pobjedom preskočio Chelsea na 10. poziciji i oni sada imaju 13 bodova, dok je Chelsea ostao na 12 osvojenih bodova u 10 kola engleske Premijer lige, prenosi Avaz.


(Mubina Lj.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.