20.3.2024. 20:34
0
Nezvanična Željina himna: Zašto su Delije na Marakani pustile Tifinu Grbavicu?
Fudbaleri Crvene zvezde protekle nedjelje sa 5:0 su slavili u derbiju 26. kola prvenstva Srbije protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca na čijoj klupi sjedi bh. trener Feđa Dudić.

I dok na terenu nije bila "jednosmjerna ulica", mnogo interesantnije stvari su se dešavale na tribinama. Za vrijeme, ali i poslije utakmice.

- Koji vam je šejtan? - pisalo je na transparentu uz boje Radničkog iz Kragujevca, Zemuna i Željezničara.

Ovom porukom su Delije, najvatreniji navijači Crvene zvezde, uputile poruke navijačima drugih srbijanskih klubova - Zemuncima i Crvenim đavolima, navijačima Radničkog, aludirajući da su oni nedavno bili u posjeti Manijacima, navijačima Željezničara, na sarajevskom derbiju.

Uz to, Delije su na kraju utakmice, na razglas pustile Tifinu Grbavicu, neslužbenu Željinu himnu, a na kraju su skandirali i "dedo ti se u grobu prevrće", očito zbog veze sa Manijacima.



(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.