25.5.2024. 18:31
0
Đurbuzović pred Borac: Jako su kvalitetna ekipa, ali mi idemo na pobjedu
Željezničar će u nedjelju od 17,00 sati na Grbavici u okviru 33. kola PL BiH dočekati Borac.

Trener Plavih Dino Đurbuzović je za zvaničnu stranicu Želje najavio sutrašnji dvoboj.

“Sigurno da smo u jednom izuzetno dobrom i kvalitetnom nizu, imamo samopouzdanje, igrači su došli na onaj nivo što našim navijačima odgovara i nama svima. Igramo utakmicu protiv ekipe koja je šampion BiH, jako kvalitetna ekipa, ekipa koja zna šta hoće.

Mislim da se mi moramo skupiti i ne pokvariti ovaj niz. Mi ćemo ići na pobjedu zbog naših navijača koji će doći u velikom broju, to je maksimalna podrška, navijači nas bodre na sve strane i mi se nekako moramo revanširati. Dat ćemo sve od sebe da pokušamo pobijediti”, kazao je Đurbuzović, a potom govorio o igračkom kadru:

“Imamo povrijeđenih igrača, još ne znamo zdravstveno stanje za sve, pojedini će se oporaviti, pojedine još uvijek čekamo pa da onda napravimo pravu ekipu. I oni koji igraju i oni koji ne igraju, svi smo zajedno i to je najveća dobit Želje i nadam se da ćemo i dalje tako raditi.”



Meč Željezničar – Borac sudit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Duel sa Grbavice direktno prenosi Arena Sport.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.