30.5.2024. 18:16
0
Bivši reprezentativac BiH postaje sportski direktor Željezničara?
FOTO: n1
Skupština FK Željezničar imenovala je sinoć novi Upravni odbor, a njegovi članovi su se odmah prihvatili posla. Nakon izuzetno neuspješne sezone, ovog ljeta se očekuju brojne promjene kako igračkog kadra, tako i u stručnom štabu.

Hajrudin Dino Đurbuzović preuzeo je ekipu prije nešto više od mjesec dana u izuzetno teškom trenutku i uspio je ostvariti cilj – izboriti opstanak. Iako je Đurbuzović odradio odličan posao, vrlo je izgledno da neće biti na klupi Željezničara u narednoj sezoni.

Klub je već započeo potragu za novim trenerom, a mnoga imena se spominju kao potencijalni kandidati. Bit će zanimljivo vidjeti za koga će se na Grbavici odlučiti.

Mjesto sportskog direktora je također nepopunjeno nakon što je Samir Bekrić prekomandovan na poziciju tim menadžera. Prema nezvaničnim informacijama, Elvir Rahimić bi mogao postati novi sportski direktor Željezničara. Rahimić, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i dugogodišnji igrač CSKA Moskve, donio bi sa sobom bogato iskustvo i viziju koja bi mogla donijeti novu energiju klubu.

Uskoro će biti sve jasnije, a navijači Željezničara s nestrpljenjem prate ove promjene i nadaju se da će nova sezona donijeti uspjehe koje klub zaslužuje.

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.