20.6.2024. 19:59
0
Pogledajte kako je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković proslavio gol Srbije: Uzbuđeno uzvikivao naziv susjedne zemlje
Fudbaleri Srbije upisali su remi protiv Slovenije i produžili nadu da mogu do nokaut faze, a veliki broj Banjalučana predvođen gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem pratio je meč 2. kola Evropskog prvenstva.

Prvi čovjek grada na Vrbasu objavio je video na kojem se vidi erupcija oduševljenja u prepunom Borika uz poruku: “Banjaluka je svim srcem uz naše Orlove”. 


Što se utakmice tiče, poslije greške Gačinovića, Žan Karničnik je uzeo loptu proslijedio je do Elšnika, koji centrira i ponovo pronalazi Karničnika za 1:0 u Minhenu.

Svi su čekali da Istvan Kovacs svira kraj, ali je Ivan Ilić izveo korner, pronašao Luka Jovića, a fudbaler Srbije pogodio je mrežu Oblaka i rastužio mnogobrojne navijače Slovenije pogodkom u 95. minutu i dobio veliku radost svojim navijačima.

 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.