1.8.2024. 12:19
0
Željezničar predstavio nove dresove, ali i novog generalnog sponzora
FOTO: Damir Hajdarbašić/fkz.ba
FK Željezničar je danas u podne predstavio nove dresove za sezonu 2024/2025., koja počinje za vikend.

Nove dresove kluba sa Grbavice krasi i logo novog generalnog sponzora kluba, kompanije Wwin, o čemu će više informacija biti naknadno poznato.

"I jedan i drugi dres, podrazumijevajući pritom i domaći i gostujući, za ovu sezonu su varijacija na istu temu. Noseći elementi dresa i jednog i drugog su pruga i štit odnosno u ovom slučaju množina tih elemenata pruge i štitovi. Simbolizam koji nose ovi elementi danas nam je važan kao rijetko kad u našoj historiji", rekao je autor dizajna dresa Haris Stambolić, te dodao:

"Vođen ovim osjećajem kao navijač pa onda i kao autor izabrao sam krenuti baš tim tračnicama uz želju da podsjetim i sebe i vas na potrebu da se vratimo na “plavi” kolosijek. Na plavom dresu je ova Željina mustra poprilično vidljiva onako na prvu, dok će se za pronalazak elementa štita na bijelom dresu oči morati malo napregnuti. Neka nas pruge sa naših dresova povedu u željenom smjeru i neka nas štitovi utisnuti u njih na tom putu čuvaju, uz jednu napomenu svima nama: Tvoje bogatstvo nisu trofeji već ljudi čiji su šalovi plavi i bijeli".

Sa Grbavice poručuju da je novi dres za sezonu 2024/2025 izrađen od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji Macrona, jednog od najpopularnijih evropskih brendova.

Dres je dostupan u veličinama od XXS do 4XL, a cijena dresa je 120,00 KM. Za aktivne članove Kluba cijena dresa iznosi 108,00 KM.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.