1.8.2024. 14:29
0
Određene sudije za 1. kolo Wwin lige: Peljto u Gabeli, Bilbiji pripao susret na Grbavici
FOTO: n1
U petak počinje nova sezona Wwin lige Bosne i Hercegovine, koja će biti drugačija od svih prethodnih i to najviše zbog upotreve VAR tehnologije, koja će debitovati na bh. stadionima.

Iz NFSBiH su danas odredili službena lica za utakmice prvog kola, koje se igraju od petka do ponedjeljka. Bit će odigrano pet susreta, osim duela Borac - Velež koji je odgođen zbog nastupa Banjalučana u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Novu sezonu otvara duel GOŠK-a i Radnika iz Bijeljine (petak, 18:45) a glavni sudac utakmice će biti Irfan Peljto. Njemu će pomagati Arnel Novalić i Dženan Milić, tok će četvrti sudac biti Darko Gedžić.

U VAR sobi će biti Sabrija Topalović i Nihad Ljajić.

Utakmicu Zrinjski - Sloga sudit će Admir Musić, dok će glavni sudac duela Sarajeva i Slobode biti Antoni Bandić.

Miloš Gigović će suditi meč Posušja i Igmana, dok duel Željezničara i Širokog Brijega sudi Luka Bilbija.

Kompletnu listu delegiranih sudaca za 1. kolo Wwin lige pogledajte OVDJE.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.